Pagina 1 van 1

website

BerichtGeplaatst: Wo Mrt 03, 2004 0:33
door Grim
website Moorsele

BerichtGeplaatst: Do Mrt 17, 2005 0:23
door webmaster
Meer over Moorsele vind je hier.

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 16:28
door Thijs
webmaster schreef:Meer over Moorsele vind je hier.


Heeft iemand nog hetzelfde als ik? Als ik die pagina bezoek krijg ik daar een irritante foto van een tandemsprong en ik krijg die foto niet weg. Jammergenoeg zit daar nu eens tekst achter en ik wil die lezen.
PS: ik werk met firefox.

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 17:09
door Rosty
Hoi Thijs, das normaal hoor die foto.Dat is zo ingesteld door de webmaster.Wat wou je precies weten over Moorsele?

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 17:17
door blokki
Yo Thijs,

ook op netscape krijg je dit. Effe een mailke sturen naar de webmaster SkyWolf@vanyper.be en dan zal die dat wel oplossen

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 18:00
door Rosty
blokki schreef:Yo Thijs,

ook op netscape krijg je dit. Effe een mailke sturen naar de webmaster SkyWolf@vanyper.be en dan zal die dat wel oplossen


Llo Blokki,

dit hangt niet af van uw internet instellingen hoor!Skywolf heeft dat zo ingesteld en regelmatig komt er een andere foto op.

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 18:06
door Skycop
Yo,

Ik gebruik ook Firefox en heb met SkyWolf reeds over dat irriterende probleem gesproken. In IE wordt de pagina anders weergegeven. Volgens SkyWolf ligt het niet aan de instellingen van onze computer maar aan Firefox zelf. Dus is er maar één oplossing: ofwel als browser IE gebruiken en geen probleem meer bij het laden van de pagina ofwel Firefox blijven gebruiken maar dan met dat gekende probleem...

CU

Skycop

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 19:18
door Rosty
Skycop schreef:Yo,

Ik gebruik ook Firefox en heb met SkyWolf reeds over dat irriterende probleem gesproken. In IE wordt de pagina anders weergegeven.

CU

Skycop


Ik werk met IE en krijg ook die foto ,die dan nog eens heen en weer gaat,te zien!Tis voor de rappe lezers bedoeld,denk ik.

BerichtGeplaatst: Wo Mei 18, 2005 20:25
door Stikke
Als ge met firefox werkt kunt ge rechts klikken op dieje foto en dan "afbeeldingen van users.skynet.be blokkeren" kiezen. Als ge nu opnieuw laadt is dieje foto weg (net zoals alle andere fotoos op de site :crazy: ).
Als ge dit terug tegoei wilt zetten, kunde via Extra, Opties, webfuncties, uitzonderingen (naast afbeeldingen laden) dieje website 'users.skynet.be' terug activeren.

Greetz,
Stikke